Jan Vullings (Gennep, 15 november 1936) is voormalig directielid van Interpolis en oud-voorzitter van Willem II.

Na het voltooien van zijn studie aan het Gymnasium in Weert en de Rechtsgeleerdheid Universiteit in Nijmegen volgt Jan Vullings de Infanterieopleiding. Hij wordt daar na verloop van tijd secretaris van de Krijgsraad in Arnhem. In 1965 zwaait hij af als 2e Luitenant.

In april van dat jaar treedt hij in dienst bij de Centrale Boerenleenbank in Eindhoven als plaatsvervangend hoofd van de afdeling Kredietverlening. Zeven jaar later wordt hij directeur van De Lage Landen N.V., een joint-venture van Rabobank Nederland en Interpolis. In 1988 benoemt Rabobank Nederland hem tot directeur Particulieren van het concern. Vier jaar voor zijn pensioen in 1998 treedt Jan Vullings toe tot de hoofddirectie van Interpolis.

Naast zijn werkzaamheden voor Rabobank en Interpolis vervult Jan Vullings verschillende nevenfuncties. Hij is voorzitter van de VFN (Vereniging van  Financieringsondernemingen in Nederland), bestuurslid van het BKR (Bureau Kredietregistratie in Tiel) en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Credito Agricola Mutuo in Lissabon.

Als particulier ontplooit hij eveneens veel activiteiten en heeft hij een voorkeur voor bestuurlijke taken met een algemeen maatschappelijk belang. Hij vindt die als voorzitter van het Bureau Rechtshulp Brabant in Breda, van de Beroepscommissie Besluiten van B & W van de Gemeente Veldhoven, van de Stichting Bejaardenzorg in Veldhoven, als lid van de Raad van Commissarissen van de Stichting de Wever in Tilburg en van de Stichting Kinderstad Tilburg en als voorzitter van Theater De Nieuwe Vorst in Tilburg.

Jan Vullings wordt in 1996 voorzitter van Willem II. De Tilburgse club ontsnapt dat seizoen ternauwernood aan een dreigende degradatie. Mede met het aanstellen van Co Adriaanse als nieuwe trainer wordt met Jan Vullings een nieuwe succesvolle periode ingeluid bij de zogeheten ‘Tricolores’. Willem II eindigt het seizoen daarop als 5e in de Eredivisie en haalt voor de eerste keer in 35 jaar Europees voetbal.

Onder zijn bewind groeit de begroting van de club van 3 miljoen euro uit naar 12 miljoen euro en wordt het Willem II-stadion ingrijpend verbouwd en uitgebreid met een congrescentrum. De kwalificatie voor de Champions League in 1999 geldt nog altijd als het hoogtepunt in de historie van de Willem II.

In 2006, na 9 jaar voorzitterschap bij Willem II, draagt Jan Vullings de hamer over aan zijn opvolger Hans Verbunt. Bij zijn afscheid wordt hij benoemd tot erelid van de club.